De Cyber Scan

Wat moet je je bij de Cyber Scan voorstellen? En wat voor soort vragen stelt de cyber expert? Deze compilatie video geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Compilatie van de Cyber Scan met Chantal Kouwenhoven, eigenaresse van hotel Johannes Vermeer in Delft.

4 Thema’s

Onze experts benaderen 4 thema’s in de Cyber Scan. Daarmee krijgen ze een volledig beeld op de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijf en mogelijke dreigingen van buitenaf. Het gaat om het samenspel tussen technische maatregelen, mensen & processen, wetgeving (AVG) en tot slot: een noodplan. Door het geheel als uitgangspunt te nemen werk je duurzaam aan de veiligheid van jouw bedrijf.

Model voor Cyber Scan

De Cyber Scan is gebaseerd op dit zelf ontwikkelde model.

De  expert verwerkt de uitkomsten van de scan in een overzichtelijk rapport. Hierin neemt hij de actiepunten op en geeft suggesties hoe je ermee aan de slag kan. Een mooie aanvulling op de scan zijn onze Security pakketten. Daarmee pak je direct de basis aan.

De check is alleen met jou. Je medewerkers kunnen gewoon doorwerken en we gaan niet rommelen in systemen.

Download info en prijzen

Lees ook