Video impressie cyber check

Maar wat doen jullie nou precies? Als wij een euro kregen voor elke keer dat die vraag ons gesteld werd, waren we nu rijk. Wow, en niet zo’n beetje ook. Cyber security is voor veel mensen een vaag begrip.

Veilig worden en blijven

Het antwoord is eigenlijk best simpel. Wij helpen ondernemers met de digitale veiligheid van hun bedrijf. Daar waar iedereen het logisch vindt om zijn ramen en deuren te sluiten voor inbrekers, zou dat ook moeten gelden voor je netwerk en apparaten. Hetzelfde geldt voor je medewerkers: zij moeten voorzichtig zijn met de sleutel van het pand of de code van het alarm. Net als met hun wachtwoorden en bijvoorbeeld klantgegevens die niet gedeeld mogen worden. We kijken dus niet alleen naar techniek, maar ook naar mensen, processen en wetgeving (zoals de AVG).

Inzicht en oplossingen

Dat begint bij een cyber check. Normaal gesproken komt een van onze cyber experts bij je langs en stelt je in 1,5 uur een heleboel vragen. Vanwege COVID-19 doen we dat nu per video call. Met jouw antwoorden krijgt de expert inzicht in de kwetsbaarheden van je bedrijf. Waarschijnlijk weet jij hem heel veel zelf te vertellen, maar alles wat je niet weet gaat hij -uiteraard met jouw toestemming- na bij jouw IT leverancier of -afdeling. De uitkomsten van de cyber check verwerkt de expert in een overzichtelijk rapport. Hierin neemt hij de actiepunten op en geeft suggesties hoe je ermee aan de slag kan. Heb je er geen zin in of tijd voor? Ook dat kunnen we voor je regelen.

De check is alleen met jou. Je medewerkers kunnen gewoon doorwerken en we gaan niet rommelen in systemen.

Deze compilatie video van de cyber check met Chantal Kouwenhoven, eigenaresse van hotel Johannes Vermeer in Delft, geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Download onze werkwijze en het aanbod

Lees ook