Video impressie Intake

Maar wat doen jullie nou precies? Als wij een euro kregen voor elke keer dat die vraag ons gesteld werd, waren we nu rijk. Wow, en niet zo’n beetje ook. Cyber security is voor veel mensen een vaag begrip.Veilig worden en blijven


Het antwoord is eigenlijk best simpel. Wij helpen ondernemers met de digitale veiligheid van hun bedrijf. Daar waar iedereen het logisch vindt om zijn ramen en deuren te sluiten voor inbrekers, zou dat ook moeten gelden voor je netwerk en apparaten. Hetzelfde geldt voor je medewerkers: zij moeten voorzichtig zijn met de sleutel van het pand of de code van het alarm. Net als met hun wachtwoorden en bijvoorbeeld klantgegevens die niet gedeeld mogen worden. We kijken dus niet alleen naar techniek, maar ook naar mensen, processen en wetgeving (zoals de AVG).Inzicht en oplossingen


Dat begint bij een intake met een cyber expert. Daarmee krijg je inzicht in de kwetsbaarheden van je bedrijf. Vervolgens kun je zelf aan de slag gaan met de actiepunten die uit de intake naar voren komen. Maar wij kunnen je er ook mee helpen. Benieuwd naar hoe zo’n intake eruit ziet? Deze compilatie video van de Cyber Check met Chantal Kouwenhoven, eigenaresse van hotel Johannes Vermeer in Delft, geeft een goed beeld. 

Lees ook